Bestilling og levering

De bestilte varer leveres efter registreret indbetaling, som foretages med Dankort.

Bestilling og levering af gavekurv.

Forsendelse
Til levering på en adresse på Fyn tillægger vi et forsendelsesgebyr på 75 DKK. Dette gebyr dækker udelukkende omkostningerne til transport. Bestillingen skal være os i hænde senest kl.12.00 for levering den efterfølgende dag.

Ved forsendelse til udlandet opkræves Post Danmarks til enhver tid gældende takster. Se taksterne på www.post.dk.
Kontakt os på mail@finka.dk hvis du ønsker at få tilsendt varer til udlandet.

Betaling
Hos FINKA har du følgende betalingsmuligheder: Dankort, Visa/Dankort.

Dankort og VISA/Dankort
Det samlede beløb hæves først på din konto efter varen er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Dine indkøb på Internettet bliver lettere, hvis du vælger at bruge Visa/Dankort.
Du skal i forbindelse med betaling opgive dit kortnummer og udløbsdato.
Alle priser er incl. 25% moms

Bankoverførsel
Ved bankoverførsel bedes det pågældende beløb overført til:
Arbejdernes Landsbank: Reg. Nr. 5393 konto nr. 0000243005 Husk at anføre dit ordrenummer ved overførslen. Der går normalt et døgn, inden betalingen registreres. Når betalingen er registreret, afsender vi varen.

Sikker betaling
Derfor er det sikkert. Betalingssystemet i vores netbutik er sikret med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort-informationer, du sender til os i forretningen. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af PBS) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Hvis du betaler med Dankort via Internettet, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre stillet end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1.200 DKK, når dit Dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Flere oplysninger
Du kan finde flere oplysninger om betaling over Internettet på adressen www.betaling.dk

Fortrydelsesret/Returnering af varer
Når du handler med danske butikker på Internettet, har du de samme rettigheder og forpligtelser som ved handel i den fysiske verden.
Hvis du fortryder dit køb, kan du returnere varen inden 14 dage. Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen, varen returneres i ubrugt stand. Sammen med varen bedes du vedlægge dine bankoplysninger, så returnerer vi dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare eller ombytter det til noget andet, hvis du ønsker det. Fragtomkostninger i forbindelse med returnering påhviler kunden.

Personlige oplysninger
Når du handler i vores netbutik, har vi brug for en række oplysninger om dig. Herunder kan du se, hvilke informationer vi indsamler, og hvad de bruges til.

Navn og adresse
For at kunne sende dine varer til dig, har vi brug for dit navn og din adresse.

E-mailadresse
Dette felt skal udfyldes, således vi kan sende dig en elektronisk bekræftelse.